De feestdagen staan voor de deur! Tijd om het kerstdiner voor te bereiden en met iedereen die u lief is te proosten op een mooi nieuw jaar! Ook de werkzaamheden in het Rode Dorp liggen in deze tijd stil:

Het uitvoeringsteam van ERA Contour gaat er twee weken tussenuit.
Dit betekent dat de bouwplaats van de nieuwbouw gesloten is van maandag 26 december 2022 t/m zondag 8 januari 2023. Vanaf maandag 9 januari gaan ze weer helemaal uitgerust aan de slag. In de kerstvakantie is de bouwplaats afgesloten en op afstand beveiligd. Ziet u in deze periode toch iets verdachts? Dan kunt u altijd bellen met TBI Direct via telefoonnummer 0900-8243473.

Het team van Heijmans houdt ook twee weken vakantie.
De straten zijn vanaf vandaag netjes dicht gestraat, zodat u weer overal kunt komen met de auto. Ook zijn alle parkeerplaatsen aangelegd in de Hugo de Grootstraat. Alle losse spullen zijn opgeruimd, zodat wij de wijk zo veilig mogelijk achterlaten. Vanaf 9 januari 2023 pakt Heijmans de werkzaamheden weer op. Dan wordt buiten de bouwhekken de openbare ruimte in fase D afgemaakt. Het laatste gedeelte van de Hugo de Grootstraat wordt definitief gestraat. Vervolgens wordt het riool vervangen in de Van Oldebarneveltstraat, waarna Heijmans ook hier de definitieve bestrating aanbrengt.

Tijdens de¬†kerstvakantie kunt u voor belangrijke vragen of meldingen met spoed contact opnemen met de omgevingsmanager Ilse Verwer. Dit kan via de telefoon (0650172341) of via email ([email protected]).¬†

Namens het hele team van het Rode Dorp wensen wij u hele mooie feestdagen en een gelukkig en gezond 2023!