Werkzaamheden Oasen

Vernieuwen van de drinkwaterleidingen door Oasen

Vanaf week 35 (maandag 24 augustus) voert Oasen werkzaamheden uit aan de drinkwaterleidingen in het Rode Dorp. Oasen vernieuwt de drinkwaterleidingen omdat deze toe zijn aan vervanging. Daarnaast worden leidingen soms op een andere plek aangelegd vanwege de riolering- en herinrichtingswerkzaamheden van de gemeente. Het werk aan de riolering vindt direct na de werkzaamheden van Oasen plaats. Om de overlast voor u te beperken, hebben de gemeente Alphen aan den Rijn en Oasen het werken aan de waterleidingen en de riolering gecombineerd. Firma Van Voskuilen voert in opdracht van Oasen het werk aan de waterleiding uit. Zodra zowel de leiding- als de rioleringswerkzaamheden klaar zijn, herstelt de gemeente Alphen aan den Rijn het straatwerk in uw woonwijk.

 

Wat merkt u ervan?

U kunt hinder ondervinden van het werk. Mogelijk krijgt u tijdens de werkzaamheden enkele keren een korte periode geen water uit de kraan. Oasen informeert u daar ruim van tevoren over. U krijgt een bericht in de brievenbus met daarop een datum en tijdsplanning. Daarnaast kunt u last hebben van de graafwerkzaamheden. Firma Van Voskuilen kan u ook vragen om uw auto tijdelijk op een andere plaats te parkeren. Dit is dan noodzakelijk om verder te kunnen gaan met de werkzaamheden. Oasen doet er alles aan de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar dit is helaas niet altijd te voorkomen.

 

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Ed Vergunst van Oasen via telefoonnummer 0182-593406 of e-mail [email protected]. Op www.oasen.nl vindt u een overzicht van alle storingen.