Werkzaamheden Hugo de Grootstraat

Werkzaamheden Hugo de Grootstraat

 

Wanneer we in fase D met de rioolaanleg in de Jan Nieuwenhuijzenstraat zijn aangekomen bij de kruising met de Hugo de Grootstraat, dan werken we verder in de Hugo de Grootstraat. We starten op 28 september met het vervangen van het riool ter plaatse van de parkeerkoffer ten westen van de Hugo de Grootstraat. Hier wordt tegelijkertijd archeologisch onderzoek uitgevoerd. Dat betekent dat deze parkeerplaats een maand is afgesloten voor auto’s (28 september t/m 28 oktober). Maximaal 19 auto’s worden tijdens de werkzaamheden aan de parkeerplaats uit gebruik genomen. Wanneer het mogelijk is, geven we (een deel van) de parkeerplaatsen terug in gebruik. Dit hangt er vanaf wanneer de toegang tot de parkeerplaats weer open kan.

 

We proberen het riool en het straatwerk tussen de Jan Nieuwenhuijzenstraat en De Ruijterstraat en de toegang van de parkeerplaats aangelegd te hebben op het moment dat de parkeerplaats klaar is. Vervolgens werken we in noordelijke richting door, richting de Van Oldebarneveldstraat.

Wanneer we ter hoogte van de westelijke parkeerplaats zijn, werken we in noordelijke richting verder richting de Van Oldebarneveldstraat. In deze subfase wordt ook de parkeerdriehoek uitgevoerd. Helaas moeten wij lopende het werk parkeerplaatsen of parkeerterreinen uit gebruik nemen om ons werk goed uit te kunnen voeren. Wij geven de parkeerplaatsen zo snel als mogelijk weer vrij om overlast te beperken.