Uitvoering gestart in fase B

Uitvoering gestart in fase B

In de week van maandag 18 januari is Heijmans gestart met de aanleg van het riool in fase B. Dit betreft de vooraanleg; het aanbrengen van het riool en het tijdelijk dichtstraten van de openbare ruimte. Nadat ERA Contour klaar is met de nieuwbouw worden de straten definitief ingericht door Heijmans.

Onze werkzaamheden zijn gestart in de Goeman Borgesiusstraat, worden vervolgd via de Jan Nieuwenhuizenstraat en we eindigen in de Brittenruststraat. Ook wordt ten zuiden van De Ruijterstraat een gedeelte van de Grijpensteinstraat uitgevoerd. De planning van deze werkzaamheden is terug te vinden op deze website onder projectinformatie.

Om te zorgen dat de omgeving voor u leefbaar en veilig blijft zorgen wij toegang tot uw woning of perceel via loopschotten. Wij doen hard ons best om de omgeving netjes en veilig achter te laten en wij controleren dagelijks hoe de situatie er buiten bij ligt. Mocht u toch vinden dat dit beter kan, meldt dit dan bij ons via het contactformulier op deze website. Ook kunt u altijd binnenlopen in onze keet, naast speeltuin Kindervreugd.