Realisatie Raadwijkstraat en Hugo de Grootstraat

Realisatie Raadwijkstraat en Hugo de Grootstraat

We naderen de bouwvakantie (2 t/m 20 augustus). Dit betekent dat in die periode ten minste twee weken niet wordt gewerkt. Het is niet mogelijk om fase A volledig voor de bouwvakantie af te ronden, dus we tillen een deel van de uitvoering van deze fase over de vakantie heen.

 

Werkzaamheden voor de bouwvakantie

In Fase A wordt nu gewerkt in het gedeelte van De Ruijterstraat tussen de Grijpensteinstraat en de Emmalaan. De sanering is ondertussen afgerond. De Emmalaan is deze week weer bereikbaar. Dit geldt ook voor de kruising De Ruijterstraat – Raadwijkstraat. Wij werken er naartoe om De Ruijterstraat geheel bereikbaar te hebben voordat de bouwvakantie begint. Hierna houden wij twee weken vakantie (2 t/m 13 augustus).

 

Werkzaamheden in en na de bouwvakantie

Onze werkzaamheden worden vanaf maandag 16 augustus weer opgestart in de Raadwijkstraat. Wij werken vanaf Raadwijkstraat nummer 2 richting de Hugo de Grootstraat. Voor de bewoners van de Raadwijkstraat betekent dit dat parkeren vanaf dat moment niet mogelijk is in de Raadwijkstraat. Wij stellen u hier nu al vast van op de hoogte, zodat u niet verrast wordt bij terugkomst van vakantie.