Meldingen kabels- en leidingenwerkzaamheden

Momenteel zijn de kabels-en leidingenbedrijven alweer een aantal maanden hard aan de slag met het vervangen van de electrakabels en de waterleiding. Regelmatig komen vragen en meldingen bij ons binnen die gaan over de werkzaamheden die worden uitgevoerd door Oasen of Liander. Wanneer u vragen of meldingen heeft die over deze werkzaamheden gaan, dan verzoeken wij u deze rechtstreeks te melden bij de kabels- en leidingenmaatschappijen zelf. Zij zijn namelijk zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling.

 

Oasen

De contactpersoon van Oasen is Ed Vergunst. Hij is te bereiken via telefoonnummer 0182-593406 of via e-mail [email protected]. Op www.oasen.nl vindt u een overzicht van alle storingen.

Liander

De contactpersoon voor voorbereiding of de planning is de engineer van Liander, Paul Mansour. Hij is op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur te bereiken via telefoonnummer 06 21800213. Met vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Eric Bullee van РVan Voskuilen op telefoonnummer 06-11732279.