Laatste nieuws

We zijn op dit moment druk bezig met de de uitwerking van het ontwerp voor fase A. Dit doen wij samen met u, door middel van de participatiebijeenkomsten van Mijn Buurt (participatie op buurtniveau) en Mijn Straat (participatie op straatniveau). Daarnaast voeren wij voorbereidende werkzaamheden uit, zoals bodemonderzoek en inmetingen. Er worden nog geen werkzaamheden in de openbare ruimte uitgevoerd – op enkele voorbereidende werkzaamheden na – totdat wij het ontwerp voor een fase definitief klaar hebben en alle vergunningen binnen zijn.

De komende tijd

Voorlopig blijft het voor u als bewoner van het Rode Dorp nog rustig. Wel hebben wij op 2 juni a.s. een participatiebijeenkomst ingepland voor Mijn Straat fase A. Tijdens deze bijeenkomst wordt het voorlopig ontwerp van de straten in fase A besproken en hopen wij te horen welke optimalisaties nog mogelijk zijn. Met de reacties van die avond werken wij het ontwerp uit tot definitief ontwerp, wat de basis wordt voor de uitvoering.

Verwachte start uitvoering

Wij verwachten na de bouwvak te starten met de uitvoeringswerkzaamheden. De meest actuele planning kunt u terugvinden onder het tabblad projectinformatie. Hierop staat de fasering en de planning van zowel Woonforte/ERA Contour als die van Heijmans weergegeven.