Enquête Omgeving Fase A

Enquête Omgeving Fase A

 

Heijmans is sinds januari 2021 in het Rode Dorp aan het werk in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn. In fase A zijn de riool- en reconstructiewerkzaamheden ondertussen afgerond. Wij horen graag van u hoe tevreden u bent over onze aanpak, bijvoorbeeld als het gaat om het beperken van hinder en de communicatie over de werkzaamheden. Dankzij uw mening krijgen wij inzicht in hoe u het contact met ons ervaart en kunnen wij onszelf verbeteren als dat nodig is. Wij vragen om die reden een moment van uw tijd voor het invullen van de enquête die wij voor dit project hebben opgesteld. Het invullen duurt circa 10 minuten.

Deze enquête gaat alleen over de aanpak van Heijmans en heeft geen betrekking op de werkzaamheden van ERA ten aanzien van de sloop en nieuwbouw of op de werkzaamheden van de kabels- en leidingenbedrijven. 

 

Wij gebruiken uw persoonsgegevens (naam, e-mail) uitsluitend als u hier toestemming voor geeft bij de eerste vraag van de enquête. De privacyverklaring van Heijmans is van toepassing. Deze kunt u lezen op https://www.heijmans.nl/nl/privacy/ .

Klik hier voor de enquête: https://enquete.prestatiedatabank.nl/n4vx7.