Voortgang werkzaamheden Tolstraat – Goeman Borgesiusstraat

 

We werken verder in de Tolstraat richting de Goeman Borgesiusstraat (fase C4). De werkzaamheden in de Tolstraat schuiven zo steeds verder op in de richting van de Emmalaan. De komende maand wordt de weg opgebroken tot en met de Goeman Borgesiusstraat om het riool daar te vervangen. Als we bij de kruising met de Goeman Borgesiusstraat zijn aanbeland, vervolgen we de werkzaamheden in het resterende deel van de Goeman Borgesiusstraat (fase C5). Hierna is het gedeelte tussen de kruising Tolstraat – Goeman Borgesiusstraat en de Emmalaan aan de beurt. Waarschijnlijk realiseren we de aansluiting van het riool in de Tolstraat op de kruising met de Emmalaan na de kerstvakantie.  

Ook ligt het straatwerk er bijna in bij de kruising Tolstraat – Karel Doormanstraat en de kruising is naar verwachting weer open vanaf 21 oktober. De stratenmakers werken vanaf dit punt in de richting van de Emmalaan en achtervolgen de rioolploeg als een treintje. 

Tijdens de werkzaamheden is het gedeelte van de straat waar gewerkt wordt niet toegankelijk voor autoverkeer. De straat blijft wel bereikbaar voor nood- en hulpdiensten. Bewoners kunnen de woning bereiken via de bestaande verharding langs de woning en/of via loopschotten.

Afbeelding 1: werkzaamheden fase C4 richting de Goeman Borgesiusstraat

 

Afbeelding 2: werkzaamheden fase C5 in de Goeman Borgesiusstraat