Start monteren prefab wanden en vloeren
Zoals op de foto’s te zien is, is de fundatie van de woningen in fase 2 inmiddels gelegd. Momenteel zijn wij bezig met het realiseren van het leidingwerk in de fundatie waarna de begane grond vloeren worden gemonteerd. Maandag 13 februari starten we met het monteren van de eerste prefab wanden en vloervelden met behulp van de rupskraan die op de bouwplaats staat.

Eerste daken
Als de prefab wanden en vloervelden staan, dan gaat het hard met de bouw en kunnen de daken er op. De eerste steigers zijn al neergezet en we verwachten rond week 9/10 de eerste daken erop te kunnen leggen. De eerste daken worden op het eerste bouwblok aan de Brittenruststraat gelegd, zodat de metselaars aansluitend in week 10/11 kunnen starten met het opmetselen van de buitenmuren. Vervolgens gaan wij in de woningen aan de slag met de eerste afbouw werkzaamheden.

Meer transportbewegingen
Er gaat veel gebeuren op de bouw. Dit betekent dat er meer transportbewegingen van vrachtverkeer en kranen zullen zijn. Hier kunt u als omwonende ongemak van ervaren, met name aan onze aan- en afvoerroute aan de Jan Nieuwenhuijzenstraat.

Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrieven.

Vragen, klachten of schade?
We snappen dat u vragen of klachten kunt hebben over bepaalde zaken rondom de sloop en de bouw. U kunt deze via de contactpagina indienen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u schade? Dan kunt u dit melden via de de contactpagina.