Maak kennis met KJELD Sloop & Asbest

Maak kennis met KJELD Sloop & Asbest

 

De komende maanden zijn de medewerkers van KJELD Sloop & Asbest dagelijks in uw wijk aan het werk. De naam komt u vast bekend voor, want KJELD komt uit Alphen. Maar, wie zijn het precies? Wij stellen directeur Kjeld Drexhage graag aan u voor.

 

KJELD Sloop & Asbest is gevestigd in Alphen. Kom je daar zelf ook vandaan?

Wij komen allemaal uit Alphen. Ik ben zelf opgegroeid in de Prins Hendrikstraat vlakbij Gouwsluis.


Hebben jullie dan ook een link met het Rode Dorp?

Zéker. Een groot aantal kennissen woont er. Maar ook hebben mijn opa en oma, én mijn vader met zijn broers en zussen in hun jeugd, een tijd gewoond in de Brittenruststraat.


Hoe vinden jullie het om als Alphens bedrijf in jullie eigen dorp aan de slag te gaan?

Wij vinden het super leuk, want de meeste van ons komen uit de buurt. Oók uit het Rode Dorp. Bovendien scheelt het ons veel reistijd. We zijn zó op ons werk!


Hoe lang verwachten jullie dat de sloopwerkzaamheden van fase I gaan duren?

Voor fase I zal dat zéker twee maanden zijn, maar mogelijk nog iets langer. Exact kan ik dat niet aangeven, omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals wat wij aantreffen bij het asbestonderzoek, de benodigde vergunningen, het weer, etc.


Stel dat de omwonenden een vraag, klacht of compliment hebben over jullie werkzaamheden, hoe kunnen zij jullie dan bereiken?

Wij zijn op kantoor bereikbaar op werkdagen van 06.00 uur tot 19.00 uur op telefoonnummer 0172-613403. Buiten deze werktijden is onze projectleider Stork Drexhage bereikbaar voor noodmeldingen op telefoonnummer 06-18579480.

 

Wij wensen het team van KJELD veel succes en voorspoedige werkzaamheden toe in hun eigen dorp!